Gattò di zucca e patate
TM6 TM5

Gattò di zucca e patate

4.6 (247 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di Emmental a pezzi
  • 100 g di scamorza affumicata a pezzi
  • ½ cipolla a fettine
  • ½ scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di patate, pelate e a fettine (0.5 cm)
  • 400 g di polpa di zucca a fettine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di latte
  • 2 uova
  • 20 g di burro
  • pangrattato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1606.8 kJ / 384 kcal
Białko
20.4 g
Węglowodany
20.2 g
Tłuszcz
25.2 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
764.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy