Gattò di zucca e patate

Gattò di zucca e patate

4.6 273 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di Emmental a pezzi
  • 100 g di scamorza affumicata a pezzi
  • ½ cipolla a fettine
  • ½ scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di patate pelate e a fettine (0.5 cm)
  • 400 g di polpa di zucca a fettine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di latte
  • 2 uova
  • 20 g di burro
  • pangrattato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 384 kcal / 1606.8 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 20.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 764.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...