Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen

Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen

4.5 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen

Składniki

  • Gouda in Stücken
    100 g
  • Frühkartoffeln ungeschält
    700 g
  • Wasser
    700 g
  • dicke Bohnen, TK
    200 g
  • Kabanossi
    200 g
  • Eier
    6
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Öl zum Braten

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 29 g
Kalorie 2627 kJ / 628 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...