Urządzenia i Akcesoria
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frühkartoffeln ungeschält700 g
-
Wasser700 g
-
dicke Bohnen, TK200 g
-
Kabanossi200 g
-
Eier6
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Burger-Muffins
1 Std. 40 Min
Hähnchentarte
3 Std. 20 Min
Pikante Waffeln mit Räucherlachs
1 Std. 30 Min
Quiche-Männchen
1 Std. 15 Min
Cheddar-Scones
45 Min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Summer sausage rolls
1 Std. 10 Min
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1 Std. 15 Min
Empanada Gigante
1 Std. 15 Min
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1 Std.
Chorizo-Quiche
2 Std. 30 Min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 Std. 15 Min