Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou

Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou

4.6 87 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Ziegenfrischkäse
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Honig
    5 g
  • Zitronensaft
    2 Spritzer
  • Wan-Tan-Teig TK, aufgetaut
    12 Blätter
  • Ei verquirlt, zum Bestreichen
    1
  • Knoblauchzehe
    ½
  • Parmesan
    30 g
  • Basilikum abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
    5 Stängel
  • Tomate geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
    1
  • neutrales Öl
    70 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Balsamico, dunkel
    2 EL
  • Wasser
    700 g
  • Pinienkerne
    15 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 865 kcal / 3622 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 60 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...