
Urządzenia i Akcesoria
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Ziegenfrischkäse200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Honig5 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Wan-Tan-Teig TK, aufgetaut12 Blätter
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
-
Knoblauchzehe½
-
Parmesan30 g
-
Basilikum abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt5 Stängel
-
Tomate geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm1
-
neutrales Öl70 g
-
Zucker1 Prise
-
Balsamico, dunkel2 EL
-
Wasser700 g
-
Pinienkerne15 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
865 kcal /
3622 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
60 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy