Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 200 g de saumon fumé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de beurre
- 320 g de linguine pasta
- 30 g de vodka
- 30 g de crème
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Riz Casimir
45min
Macaronis du chalet
45min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Fromage d’Italie pané
40min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Spaghettis à la carbonara
30 Min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min