Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 200 g de saumon fumé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de beurre
- 320 g de linguine pasta
- 30 g de vodka
- 30 g de crème
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de cornettes
50 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Riz Casimir
45 min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min