Conchiglie à la sauce chou-fleur
TM5

Conchiglie à la sauce chou-fleur

2.6 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 350 g de chou-fleur, les bouquets en petits morceaux
    lub 350 g de brocolis, les bouquets en petits morceaux
  • 320 g de pâte sèche, type conchiglie
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse d'ail
  • 1 piment rouge, petit
  • 20 olives noires dénoyautées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1853 kJ / 443 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy