
Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie à la sauce chou-fleur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
30 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
600 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
350 g de chou-fleur les bouquets en petits morceaux
-
320 g de pâte sèche, type conchiglie
-
50 g d'huile d'olive extra vierge
-
1 gousse d'ail
-
1 piment rouge petit
-
20 olives noires dénoyautées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
443 kcal /
1853 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria