
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La purée et le poulet
- 1000 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en morceaux (1 cm)
- 300 g d'eau
- 50 g de lait de coco
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'émincé de poulet
- 30 g de beurre
Les légumes et la finition
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 300 g de côtes de bettes en fines lanières
- 1 c. à soupe de curry en poudre fort
- 200 g de lait de coco
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kcal / 2377 kJ
- Białko
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 48 g