Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gorgonzola
- 50 g de fontina, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gruyère, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de lait
- 50 g de beurre
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes et petits pois
35min
Penne all’arrabbiata
20min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Gratin dauphinois
50min
Spaghetti carbonara
40min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Burger Tex-Mex
4h 25min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Mojito à la fraise
10min
Penne au thon
35min