Tandoori-Hähnchen-Omelette

Tandoori-Hähnchen-Omelette

3.6 82 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Hähnchenbrust in Streifen
    300 g
  • Tandoori-Paste rot
    1 EL
  • rote Paprika in Streifen (1 x 4 cm)
    1
  • Frühlingszwiebel in Ringen (2 mm)
    1
  • Eier
    4
  • Milch
    80 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Koriander gehackt
    5 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 179 kcal / 750 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...