Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de azúcar de abedul Sucrafor®
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
- 3 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharada de levadura química en polvo
- 1 yogur natural
- 150 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 897.5 kJ / 214.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1 Std.
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1 Std. 40 Min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Bizcochitos de calabaza con nueces al vapor
1h 15min
Tarta de ciruelas
1h 5min
Bizcocho de calabacín
1 Std. 30 Min
Tarta de ciruelas
1 Std.
Cake de manzana y especias
1h 15min
Tarta de manzana y pera
50 min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 Std. 20 Min
Bizcocho de piña
50 min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50 min