Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao), en trozos
- 4 huevos
- 120 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 560 g de castañas cocidas peladas
- 15 g de levadura química en polvo (1 sobre)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 116.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho veteado de manzana
1h
Tarta de queso con cerezas y fresas
5 Std. 45 Min
Magdalenas de castañas
20 min
Cheesecake ligero con yogur griego
4h 30min
Galletas integrales de miel
1h
Cheesecake ligero
2h 50min
Tarta de queso ligera con topping de fruta
4h 20min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Bizcocho de espelta y té matcha con fruta
3h
Cake de plátano y nueces pacanas
50 min
Bizcocho de plátano y nueces
40 min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50 min