Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cebolleta en trozos
- 1 chalota en mitades
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
- 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 280 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
lub 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
25
g de levadura prensada fresca
lub 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 488.6 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Coca de verduras
40 min
Quiche Lorraine
50 min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Coca de verduras
30 min
Pan de aceitunas
3 Std.
Coca de vidre con almendra
2 Std. 15 Min
Masa para cocas
1h
Focaccia de Puglia
1h
Pan milhojas de sobrasada y queso
2u. 10min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min