Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
TM6 TM5

Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

4.9 (25 ocen)

Składniki

  • 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
  • 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
  • 200 g Prosecco
  • 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
2228 kJ / 531 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
121 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy