Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

4.9 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 Schraubgläser

Składniki

  • frische rote Ribiseln abgerebelt (siehe Tipp)
    1000 g
  • Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
    3 Stängel
  • Prosecco
    200 g
  • Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
    1 Packung

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 1 g
Kalorie 2228 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 121 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...