Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Hollerstrauben
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
10 Stück
Składniki
-
Zucker50 - 70 g
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Weizenmehl, universal100 g
-
Eier (Größe M)2
-
150 g PflanzendrinkMilch150 g
-
10 g Staubzucker, (mit Zimt)Holunderblütensirup15 g
-
Salz1 Prise
-
Holunderblütendolden10
-
Öl zum Backen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
779 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschkenröster
1hod. 30min.
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min.
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min.
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min.
Marillennektar
2hod.
Powidl
8hod.
Ribiselgelee
55min.
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Marillenröster
30min.
Mohnnudeln
1hod. 30min.
Germknödel
1hod.
Bröselknödel
40min.