Urządzenia i Akcesoria
Ribisel-Apfelessig
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
5 Flaschen
Składniki
-
rote Ribiseln abgerebelt600 g
-
Äpfel entkernt, in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
1 g
Kalorie
1436 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Marillenlikör mit Chili
50 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Ribiselgelee
55 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Powidl
8 godz.