Ribisel-Apfelessig

Ribisel-Apfelessig

4.6 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
5 Flaschen

Składniki

  • rote Ribiseln abgerebelt
    600 g
  • Äpfel entkernt, in Stücken
    250 g
  • Zucker
    300 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 EL
  • Apfelessig (mind. 5 % Säure)
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Flasche

Białko 1 g
Kalorie 1436 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...