
Urządzenia i Akcesoria
Masło pietruszkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście25 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki250 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 ½ łyżeczki
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego15 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
648.5 kcal /
2713.2 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
72.5 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Sód
846.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masło ziołowe
15 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Masło cytrusowe z koperkiem
40 min
Pasta z oliwek
5 min
Masło ziołowe
10 min
Masło z ziołami
20 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min