Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 250 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 7914 kJ / 1893 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 208.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masło czosnkowo-ziołowe
5min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło ziołowe
15 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1h 10min
Masło z ziołami
20min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe
10 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min