Urządzenia i Akcesoria
Masło pietruszkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka soli
-
1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
846.6 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
2713.2 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
72.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska