Masło pietruszkowe

4.8 76 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g

Składniki

  • 25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 846.6 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 2713.2 kJ / 648.5 kcal
Tłuszcz 72.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 45.9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...