
Urządzenia i Akcesoria
Pain au chocolat (senza glutine)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
8 pezzi
Składniki
Impasto
-
di burro congelato a pezzi200 g
-
di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.200 g
-
di acqua65 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero1 cucchiaino
Ripieno
-
di cioccolato fondente consentito da prontuario a pezzi100 g
Terminare la preparazione
-
tuorlo leggermente sbattuto1
-
di zucchero20 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
368 kcal /
1540 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
33.9 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
5 Przepisów
Włochy
Włochy