Pain au chocolat (senza glutine)
TM5 TM31 TM6

Pain au chocolat (senza glutine)

1.7 (10 ocen)

Składniki

Impasto

  • 200 g di burro congelato a pezzi
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero

Ripieno

  • 100 g di cioccolato fondente, consentito da prontuario a pezzi

Terminare la preparazione

  • 1 tuorlo, leggermente sbattuto
  • 20 g di zucchero

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1540 kJ / 368 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
33.9 g
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy