Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
  • di zucchero
    60 g
  • mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
    3
  • tuorli
    2
  • di latte
    100 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 242 kcal / 1012 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...