
Urządzenia i Akcesoria
Spongade della Val Camonica
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
10 pezzi
Składniki
-
130 g di latte
-
16 g di lievito di birra disidratato
-
350 g di farina tipo 00 + q.b.
-
250 g di farina manitoba
-
130 g di burro morbido a pezzi
-
200 g di zucchero + q.b.
-
4 uova
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
1 pizzico di sale
-
1 tuorlo
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
460 kcal /
1925 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
71.7 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy