Spongade della Val Camonica

Spongade della Val Camonica

3.2 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
10 pezzi

Składniki

  • 130 g di latte
  • 16 g di lievito di birra disidratato
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 250 g di farina manitoba
  • 130 g di burro morbido a pezzi
  • 200 g di zucchero + q.b.
  • 4 uova
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
  • 1 tuorlo

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 460 kcal / 1925 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 71.7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...