
Urządzenia i Akcesoria
Crema al mandarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
900 g
Składniki
-
4 tuorli
-
110 g di zucchero
-
2 mandarini la scorza grattugiata (preferibilmente biologici)
-
50 g di farina tipo 00 o di amido di mais (maizena)
-
300 g di latte
-
100 g di succo di mandarino spremuto fresco e filtrato
-
400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
269.4 kcal /
1127.1 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
37.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Creme dolci
5 Przepisów
Włochy
Włochy