Pasta sfoglia (senza glutine)

Pasta sfoglia (senza glutine)

4.6 8 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
450 g

Składniki

  • 200 g di burro a pezzi (1-2 cm), congelato per 30 minuti
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 450 g

Kalorie 2076 kcal / 8686 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 168.6 g
Węglowodany 141.2 g
Błonnik 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...