Pasta sfoglia (senza glutine)

Pasta sfoglia (senza glutine)

4.6 8 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
450 g

Składniki

  • di burro a pezzi (1-2 cm), congelato per 30 minuti
    200 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    65 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 450 g

Kalorie 2076 kcal / 8686 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 168.6 g
Węglowodany 141.2 g
Błonnik 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...