![Pasta sfoglia (senza glutine) Pasta sfoglia (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e795e48e5556bcfe83ad35dfa8797cb/Derivates/da2e396df80bb6461a46ce5216060f58fd5d6bd3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm), congelato per 30 minuti
- 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 8686 kJ / 2076 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 141.2 g
- Tłuszcz
- 168.6 g
- Błonnik
- 13.4 g
Alternatywne przepisy
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min