
Urządzenia i Akcesoria
Gelato al caramello salato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 25 min
10 porzioni
Składniki
-
di sale grosso15 g
-
di panna (min. 30% di grassi)300 g
-
di colla di pesce ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata5 g
-
di latte intero fresco500 g
-
di zucchero100 g
-
tuorli6
-
di caramello liquido150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
250 kcal /
1048 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
15.7 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Più che un gelato
5 Przepisów
Włochy
Włochy