Urządzenia i Akcesoria
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min