Urządzenia i Akcesoria
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 menit
Vinegar Pork Knuckle
3j 15 menit
Salted Fish Pork Belly
30 menit
Sweet and sour pork ribs
40 menit
Braised pork belly
55 menit
Pork Ball Soup With Cabbage
25 menit
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 menit
White Radish Pork Rib Soup
3j
Taiwanese three cup chicken
20 menit
Salted Chicken
5j 10 menit
Rice Wine Chicken
30 menit
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1j 50 menit