Urządzenia i Akcesoria
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Yam Rice
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min