Urządzenia i Akcesoria
Dried Scallop Fish Slice Congee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1022.6 mg
Białko
28 g
Kalorie
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Homemade Soy Milk
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
All-in-one chicken congee
35 min