Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade tchèque
10 min
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de poulet
6 godz.
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min
Chicken & biscuits
1h 5min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48h
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h
Crème ibérique
5min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Tartinade de thon et chorizo
50min