Urządzenia i Akcesoria
Pintxo donosti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
2 ciboules
-
300 g d'eau
-
20 g de vinaigre
-
250 g de bâtons de surimi
-
2 œufs durs
-
160 g de bonite à l'escabèche
-
200 g de mayonnaise
-
1 baguette coupée en tranches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème ibérique
5 min
Chips de crevettes
35 min
Sauce cocktail
10 min
Dip au fromage et à la ciboulette
5 min
Sauce barbecue
25 min
Œufs farcis
30 min
Confit d'oignons
30 min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Sauce crémeuse aux herbes
10 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Sauce au roquefort
20 min