Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème ibérique
5 min
Sauce cocktail
10 min
Rillette de sardine au citron
5 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Sauce rose au yaourt
10 min
Crumble terre et mer
50min
Sauce cocktail
10 min
Dip au fromage et à la ciboulette
5 min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Tartinade de radis noir
5 min
Sauce mayonnaise
10 min