Urządzenia i Akcesoria
Gratins à la banane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
200 g de crème liquide entière bien froide
-
40 g de sucre en poudre
-
20 g de sucre vanillé
-
4 jaunes d'œufs
-
le jus de 2 oranges (100 g environ)
-
3 bananes
-
1 kiwi
-
2 clémentines
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin poire-banane
55 min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 godz. 20 min
Petits gratins de bananes
50 min
6 bananes cœur fondant
20 min
2 bananes cœur fondant
20 min
Tarte crémeuse aux fraises
2 godz.
Tatin de poires aux speculoos
50 min
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Rochers coco-banane
45 min
Pasteras aux pommes
25 min
Le milhassou
2 godz.
Compote meringuée pomme-ananas
45 min