Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- le jus de 2 oranges (100 g environ)
- 3 bananes
- 1 kiwi
- 2 clémentines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Petits gratins de bananes
50min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Gratin d'abricots au pralin
30min
Gratin poire-banane
55min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1h 50 min.
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 Std. 10 Min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Tiramisu à la banane
12 godz. 15 min
Pasteras aux pommes
25min