Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 150 g Lauch, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Olivenöl, nativ
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- 1 TL Zitronenschale gerieben, vorzugsweise unbehandelt
- 30 g Zitronensaft
- 1 Zweigchen frischer Basilikum, Blätter gewaschen, getrocknet und zerzupft
- ½ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Panang-Curry
45 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Trenette mit Pesto
45 Min
Griechischer One-Pot
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Peperoni-Risotto
35 Min