
Urządzenia i Akcesoria
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Gemüsesauce
-
Knoblauchzehen geschält und zerdrückt2
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Zucchetti ungeschält, in feinen Streifen (5 cm)200 g
-
Karotten in feinen Streifen (5 cm)150 g
-
Staudensellerie (ca. 50 g), in Stücken1
-
Zwiebeln keilförmig geschnitten40 g
-
Pilze (saisonal), in Scheiben200 g
-
Lauch in Ringen50 g
-
feinkörniges Salz1 Prise
-
Sojasauce30 g
Glasnudeln
-
Wasser1000 g
-
grobkörniges Salz1 EL
-
Glasnudeln100 g
-
Sojabohnensprossen, frisch100 - 150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
148 kcal /
618 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
12.5 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leicht & Köstlich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria