Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi-Gratin mit Lauch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Lauch in Stücken (3 cm)500 g
-
Olivenöl20 g
-
Maisstärke1 EL
-
Wasser200 g
-
Vollrahm150 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Kartoffel-Gnocchi frisch600 g
-
Bio-Zitrone ½ abgeriebene Schale1
-
Oregano Blätter abgezupft2 Zweigchen
-
Zitronensaft2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17.9 g
Kalorie
2497 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bündner-Spätzli
45 min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Gemüsewähe mit der Thermomix® Reibe
1 godz.
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Älpler-Gratin
50 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Hörnliauflauf
50 min
Linsen-Lasagne
2 godz.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Ofenguck mit Zucchetti
1 godz. 10 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 godz. 10 min