Urządzenia i Akcesoria
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel weiss, klein1
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Olivenöl, nativ40 g
-
Majoran, frisch Blättchen gewaschen und getrocknet3 Zweigchen
-
Zucchetti in Würfeln (1-2 cm)400 g
-
Linguine280 g
-
Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)30 g
-
Eigelbe3
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
frischer Basilikum5 Blätter
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1711 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Poulet-Stroganoff
50 min
Peperoni-Risotto
35 min
Risotto Cinque P
30 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Riz Casimir
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min