
Urządzenia i Akcesoria
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel weiss, klein1
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Olivenöl, nativ40 g
-
Majoran, frisch Blättchen gewaschen und getrocknet3 Zweigchen
-
Zucchetti in Würfeln (1-2 cm)400 g
-
Pasta getrocknet, Sorte Linguine280 g
-
Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)30 g
-
Eigelbe3
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
frischer Basilikum5 Blätter
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
409 kcal /
1711 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria