
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
fresh bay leaf1
-
meagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
ground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
513 kcal /
2145 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
307 mg