Urządzenia i Akcesoria
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
1 dried bay leaffresh bay leaf1
-
sea bass fillets, skin on or skinlessmeagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
4 pinches ground black pepperground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
307 mg
Białko
37 g
Kalorie
2145 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pink Moon Milk
10 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Vegan coffee smoothie
10 min
Crushed ice
5 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Mandarin and Orange Juice
5 min
Easy apple pie
45 min
Strawberry Yoghurt with Chocolate Chips
12 godz. 25 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min