Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 10 portions
- Kalorie
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 140 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2h 45min
Sabayon anisé
15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12小时 30 分钟
Blinis et tapenade au maquereau
50 Min
Calamars Assam
30min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1 Std.
Crème fouettée Passion
5 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Crémeux glacé aux pêches
3 Std. 45 Min