Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 10 portions
- Kalorie
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 140 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Sauce au piment doux
10 Min
Chutney à la mangue
4h
Velouté avocat et lait de coco
15 Min
Mayonnaise aux herbes
15 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Langouste au combava
55 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min