Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté de campagne
48h
Sauce rose au yaourt
10 min
Chutney mangue-raisin
35min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35 min
Gravlax de canard aux agrumes
12j 30 menit
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Foie gras farci aux figues
24h
Carpaccio de saint-jacques
45min
Sabayon au cidre
15min
Chutney de figues
4h
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3hod. 15min