Sauce à la cerise
TM5 TM6

Sauce à la cerise

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 70 g d'échalotes, coupées en deux
  • 300 g de cerises, dénoyautées
  • 30 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
  • 150 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
357.7 kJ / 85.7 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy