Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch de Noël
20 min
Beurre au gingembre et citron vert
10 min
Sabayon au citron
15min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Rillettes de lapin
12h
Sirop de framboise
20 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Mayonnaise d'avocat
15min
Sabayon aux raisins
15min
Mayonnaise aux herbes
15min
Sabayon sucré
30min
Sauce aux câpres
30min