Sauce à la cerise

Sauce à la cerise

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 300 g de cerises dénoyautées
  • 30 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 150 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 85.7 kcal / 357.7 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...