Urządzenia i Akcesoria
Gelato di fagioli azuki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di fagioli azuki rossi secchi in ammollo per 12 ore (vedere consigli)
-
850 g di acqua
-
50 g zucchero
-
100 g di latte condensato zuccherato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pad thai (per 1 persona)
35 min
Chutney di mango
20 min
Marinatura all'ananas
20 min
Brownies alla barbabietola
1 godz.
Polpettine di gamberi tailandesi
1 godz. 25 min
Zuppa di pollo asiatica
50 min
Chutney di mango
1 godz.
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Paté di lenticchie rosse al curry
4 godz. 10 min
Biscotti al burro, tè matcha e vaniglia
4 godz.
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min
Lenticchie all'indiana
35 min