Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits-suisses
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.2 kJ / 97.2 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Nectar poire orange cannelle
5 Min
Nectar de papaye, mangue et orange
15 min
Crème glacée aux cookies et chocolat blanc
5h 45min
Mousse aux griottes
2j 30 menit
Trio d'éclairs façon sandwich
1 godz. 45 min
Mousse glacée à la menthe
12h
Sorbet concombre-sirop d'érable
3 godz. 5 min
Jus vitaminé
10min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25min
Cheesecake au concombre
4h 30min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3j 20 menit