Coupe glacée petit-suisse et mangue
TM5 TM6

Coupe glacée petit-suisse et mangue

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
  • 350 g d'eau
  • le jus d'un citron jaune
  • 8 petits-suisses
  • 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
406.2 kJ / 97.2 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
32.2 g
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy