Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits-suisses
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.2 kJ / 97.2 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5 min
Soufflé au caramel
35 min
Nems à la banane et au sésame
1h 30min
Crème glacée au pain d'épices
24 godz.
Tagliatelle aux cèpes
1h
Velouté avocat et lait de coco
15min
Gambas
30 min
Riz et légumes à l'aigre douce
50 min
Glace stracciatella
12h
Glace aux fruits
5min
Yaourts au miel et aux noix
18 godz. 45 min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min