Rosticceria siciliana

Rosticceria siciliana

4.8 316 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 pezzi

Składniki

Impasto
  • 380 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 60 g di zucchero
  • 80 g di strutto
  • 650 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale
Farcitura
  • 100 g di mozzarella scolata dal siero e a tocchetti
  • 150 g di provola a tocchetti
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 100 g di salame a tocchetti
  • 8 wurstel
Terminare la preparazione
  • 1 uovo leggermente sbattuto
  • semi di sesamo a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...