Rosticceria siciliana

Rosticceria siciliana

4.8 311 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 pezzi

Składniki

Impasto
  • di acqua
    380 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
  • di zucchero
    60 g
  • di strutto
    80 g
  • di farina manitoba + q.b.
    650 g
  • di sale
    10 g
Farcitura
  • di mozzarella scolata dal siero e a tocchetti
    100 g
  • di provola a tocchetti
    150 g
  • di prosciutto cotto a cubetti
    100 g
  • di salame a tocchetti
    100 g
  • wurstel
    8
Terminare la preparazione
  • uovo leggermente sbattuto
    1
  • semi di sesamo a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...