Ensalada de arroz de remolacha con gulas

Ensalada de arroz de remolacha con gulas

4.5 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva
  • 1 remolacha cocida (en dados de 2 cm)
  • 800 g de agua
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de gulas
  • 30 g de vinagre
  • 100 - 120 g de mozzarellas mini
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) troceadas con la mano
  • 10 - 12 tomates cherry
  • 1 remolacha cocida (cortada en dados de 2 cm)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 504 kcal / 2110 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...