Conejo con aceitunas negras y alcaparras

Conejo con aceitunas negras y alcaparras

3.9 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1000 g de conejo cortado en trozos y salpimentado
  • 50 g de brandy
  • 2 cucharadas de mostaza
  • 1 cucharadita de maicena
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 150 g de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de aceitunas negras sin hueso cortadas por la mitad
  • 50 g de alcaparras

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.92 g
Kalorie 1773 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 29.33 g
Błonnik 1.98 g
Węglowodany 8.13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...