Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 35 g di lievito madre secco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- semi di sesamo bianchi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle olive
2h 20min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Panini integrali alle erbe
4sa 45 dk
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Focaccine integrali farcite
3h
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10 min