![Mandorle e cacao espresso Mandorle e cacao espresso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/147090.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 albume
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaio di caffè espresso in polvere
- 400 g di mandorle pelate
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12332 kJ / 2945 kcal
- Białko
- 103 g
- Węglowodany
- 133 g
- Tłuszcz
- 215 g
- Błonnik
- 50.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté di olive
10 Min
Crema gianduia
15 Min
Croccante ai pistacchi
1 Std.
Noccioline speziate
1 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5 Std. 55 Min
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min
Burro alle nocciole
1h 30min
Liquore ai frutti di bosco
30 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Crema di liquore al pistacchio
2h 30min
Crema spalmabile ai pistacchi
40 Min