Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with salmon and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Crêpes with herbs
1 godz.
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Melon smoothie bowl
50 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min