Paprika-Zucchini-Pasta
TM5 TM31 TM6

Paprika-Zucchini-Pasta

3.9 (540 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 6 Stängel Petersilie, abgezupft
  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
  • 350 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
  • 1 Zucchini (300 g), in Stücken
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 600 g Rinderhackfleisch
  • 4 EL Olivenöl
  • 2 EL Tomatenmark
  • 1 getrocknetes Lorbeerblatt
  • 2 Prisen Zucker
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 400 g Nudeln (z.B. Spirelli)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3600 kJ / 860 kcal
Białko
50 g
Węglowodany
77 g
Tłuszcz
36 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy