Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich1 ½ EL
-
Blumenkohl in kleinen Röschen300 g
-
festkochende Kartoffeln100 g
-
Gemüsebrühe700 g
-
Sahne150 g
-
Brokkoli in Röschen120 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Kerbel abgezupft8 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
915 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kohlrabisuppe
45 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35 min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3 godz.
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 min
Champignon-Rahmsuppe
35 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 min