
Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich1 ½ EL
-
Blumenkohl in kleinen Röschen300 g
-
festkochende Kartoffeln100 g
-
Gemüsebrühe700 g
-
Sahne150 g
-
Brokkoli in Röschen120 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Kerbel abgezupft8 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
218 kcal /
915 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy