Avocado-Pesto zu Orecchiette
TM6 TM5 TM31

Avocado-Pesto zu Orecchiette

4.4 ( 723 oceny )

Składniki

  • Wasser zum Nudelnkochen
  • Salz zum Nudelkochen
  • 500 g Orecchiette
  • 5 Stängel Minze abgezupft
  • 1 - 2 Knoblauchzehen nach Geschmack
  • 1 rote Chilischote, frisch klein, entkernt
  • 50 g Mandeln
  • 50 g Parmesan in Stücken
  • 1 Avocado nicht zu weich (Fruchtfleisch ca. 220 g)
  • 40 g Zitronensaft
  • 50 g Olivenöl
  • ½ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
818 kcal / 3426 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
89 g
Błonnik
11.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy