Avocado-Pesto zu Orecchiette

Avocado-Pesto zu Orecchiette

4.4 782 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Nudelnkochen
  • Salz zum Nudelkochen
  • Orecchiette
    500 g
  • Minze abgezupft
    5 Stängel
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt
    1
  • Mandeln
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Avocado nicht zu weich (Fruchtfleisch ca. 220 g)
    1
  • Zitronensaft
    40 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 23 g
Kalorie 3426 kJ / 818 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 11.7 g
Węglowodany 89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...