Walnuss-Ricotta-Pesto

Walnuss-Ricotta-Pesto

4.5 1.4K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Basilikumblätter, frisch
    30
  • Walnusshälften
    80 g
  • Rapsöl
    120 g
  • Kräutersalz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Tomatenmark
    50 g
  • Ricotta
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 10 g
Kalorie 1618 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...