
Urządzenia i Akcesoria
Dżem truskawkowo-jabłkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 słoiki
Składniki
-
600 g truskawek, świeżych
-
300 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
150 g cukru
-
40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
3.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
1311.7 kJ /
313.5 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
80.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska