Urządzenia i Akcesoria
Masło cytrusowe z koperkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
15 g koperku, świeżego tylko liście
-
250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka soli
-
1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porcji
Białko
3 g
Kalorie
7860.3 kJ /
1877.4 kcal
Tłuszcz
206.6 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło ziołowe
10 min
Surówka brokułowo-kalafiorowa
5 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Masło z ziołami
20 min
Sos maltański
10 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Malinowy winegret
72 godz.
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Kremowy dressing francuski
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min