Chlebki z serem feta i koperkiem

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.7 142 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sztuk

Składniki

  • 20 g koperku, świeżego
  • 1 ząbek czosnku
  • 230 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
  • 350 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...