Urządzenia i Akcesoria
Chlebki z serem feta i koperkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sztuk
Składniki
-
20 g koperku, świeżego
-
1 ząbek czosnku
-
230 g wody
-
60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
-
2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
-
350 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mini foccacie z oregano
3 godz. 40 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 godz. 45 min
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1 godz. 10 min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Focaccia z brokułami i anchois
2 godz. 15 min
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2 godz. 10 min
Ziemniaczane podpłomyki
13 godz.
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Cebulaki
1 godz. 5 min