Urządzenia i Akcesoria
Chicken moghrabieh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.4 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Lentil purée (Moujadarra)
1u. 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1u. 25min
Tamarind paste
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1u. 30min
Toum
15min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Falafel
25u. 30min