Urządzenia i Akcesoria
Fish balls with yoghurt sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1055.9 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
971.5 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White fish and lemon risotto
30 min
Lamb and barley soup
50 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Omelette
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Crumbed fish nuggets
1 godz. 40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Sandwich sushi
1 godz. 45 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min