![Fish balls with yoghurt sauce Fish balls with yoghurt sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20C073EB-3C7C-4034-8EB6-490A5B4E3129/Derivates/10A0FDEF-5207-4174-846C-8C572CEAC2AC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 1055.9 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Asparagus and pea omelette
20 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Cod with citrus butter
40 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Rice salad
1 godz.
Mini pad Thai frittatas
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min