Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron vert, non traité
- 150 g de sucre en poudre
- 40 g de beurre doux
- 500 g de fenouil, détaillé en fines lamelles
- 1200 g de pommes de taille moyenne, épluchées, épépinées et coupées en deux
- 1 pâte brisée maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1576.9 kJ / 376.4 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 dk
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Gâteau aux clémentines
3 Std. 15 Min
Galette des Rois aux châtaignes
1h 25min
La tourte aux épluchures de patate
2sa 30 dk
Aubergines d'Almagro marinées
96hod.
Lasagne aux saveurs d'automne
6 Std. 30 Min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2sa 30 dk
Confiture mangue-carotte
45 dk
Tartelettes amandines aux figues
1 godz. 30 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 dk