Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron vert, non traité
- 150 g de sucre en poudre
- 40 g de beurre doux
- 500 g de fenouil, détaillé en fines lamelles
- 1200 g de pommes de taille moyenne, épluchées, épépinées et coupées en deux
- 1 pâte brisée maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1576.9 kJ / 376.4 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2j 15 menit
Flan brésilien aux œufs
1h 5 min
Crêpes au potimarron
40 min
Crêpes suzette
35 min
Crêpes sucrées ou salées
40 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Brak ocen
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45 min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer
1h
Crêpes à la farine de châtaigne et compote de pomme
55 min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.